Špaldovo-žitný semínkový chlebík

Špaldová mouka, žitná chlebová mouka, Hi-maize (vláknina), voda, olivový olej, droždí, troška kvásku, sůl, chlebové koření, třtinový cukr, sojové vločky a hromada semínek (slunečnice, len, sezam).
Výborný chlebík a obřík, při vyndavání hnětače před posledním kynutím jsem chlebík obalila v hrsti slunečnice a hrsti sojových vloček, je pečený v menší pekárně Moulinex a spokojenost :)


Autor:Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:6.7.2011
Shlédnutí:842x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:u770SW,S770SW Expozice:10/20
Datum porízení:2011:07:06 07:31:06 Clona:f/4.0
Ohnisková vzdálenost:913/100 ISO:200

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.