Špaldová mouka, žitná chlebová mouka, Hi-maize (vláknina), voda, olivový olej, droždí, troška kvásku, sůl, chlebové koření, třtinový cukr, sojové vločky a hromada semínek (slunečnice, len, sezam).
Výborný chlebík a obřík, při vyndavání hnětače před posledním kynutím jsem chlebík obalila v hrsti slunečnice a hrsti sojových vloček, je pečený v menší pekárně Moulinex a spokojenost :)
Autor: | Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz | ||
Datum: | 6.7.2011 | ||
Shlédnutí: | 882x | ||
Body: | 10.00 | ||
Kategorie: | 1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty | ||
Fotoaparát: | u770SW,S770SW | Expozice: | 10/20 |
Datum porízení: | 2011:07:06 07:31:06 | Clona: | f/4.0 |
Ohnisková vzdálenost: | 913/100 | ISO: | 200 |