domácí šunka

Půl kila vepřové kýty na kostky, trocha pepře, trocha mletého kmínu, 10 g rychlosoli, půl deci vody, zamíchat, 2 dny do lednice. Pak jsem to šupla na půl hodiny míchat do pekárny (ale napadlo mě, že by se asi maso dalo před naložením a nakrájením na kostky naklepat a "struktura masa" by se asi taky porušila), napěchovala do střeva na tlačenku a vařila jsem při cca 75° hodinu a půl. Pak jsem šupla vychladit a za hodinu jsme ji tak dlouho ochutnávali až nebyla


Autor:lebahu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:28.6.2011
Shlédnutí:3795x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:COOLPIX S51 Expozice:10/300
Datum porízení:0000:00:00 00:00:00 Clona:f/6.6
Ohnisková vzdálenost:63/10 ISO:100

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.