čokoládový

Poleva dortu-ganache 250 ml šlehačky 200 g nadrobno nasekané kvalitní čokolády Šlehačku přivedeme k varu. Odstavíme a přidáme čokoládu. Mícháme do hladka.Necháme stát až hladká hmota mírně ztuhne do hustoty, která nám vyhovuje na polití dortu. Co zbude nechat ztuhnout a může se použít po rozehřátí znovu na nějaké polití nebo studené vyšlehat a použít jako krém.


Autor:mivi - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:16.6.2011
Shlédnutí:1057x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Dorty
Fotoaparát:DMC-LS3 Expozice:10/300
Datum porízení:2011:06:16 12:55:20 Clona:f/3.2
Ohnisková vzdálenost:75/10 ISO:100

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.