Česnekové gnocchi s hlívou

Gnocchi, hlíva ústřičná, česnek, olivový olej, pařížský pepř, bylinky, tamari (sojovka). Na ozdobu nízkotučný sýr, rajče, jarní cibulka.

Gnocchi si uvaříme a poté zcedíme. Na trošce olivového oleje orestujeme nakrájenou hlívu, případně pokud máme rádi tak přidáme nakrájenou šunku nebo tofu, okořeníme pepřem, bylinkama, nakonec přidáme na minutku hodně česneku nakrájeného nadrobno a dochutíme troškou sojovky. Když máme směs hotovou, tak do ní přimícháme gnocchi.

Rychlé, díky česneku a pepři pikantní, ale moc dobré :))


Autor:Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:10.6.2011
Shlédnutí:1031x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:u770SW,S770SW Expozice:1/8
Datum porízení:2011:06:10 11:40:30 Clona:f/4.0
Ohnisková vzdálenost:913/100 ISO:200

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.