Kuřecí na žampionech v omáčce z pomalého hrnce

Kuřecí prsa, sterilované žampiony, koření (zde kuře marengo a aglio peperoncini), sojovka, pepř, voda, zakysaná smetana, solamyl. Pokud solíte tak navíc sůl. Navíc jsem ještě přidala uvařenou cizrnu, mám na mrazáku předvařenou.

Kuřecí prsa jsem nakrájela na větší nudličky, ochutila kořením, pepřem, sojovkou, dala do pomalého hrnce, přidala scezené a propláchnuté žampiony, vodu a dala pomalit. Hodinu před koncem jsem přidala cizrnu. 20 minut před koncem jsem přidala zakysanku smíchanou s troškou solamylu, pořádně promíchala a nechala dodělat.
Celkově jsem pomalila v hrnci Rival Crockpot 3,5l necelé 3 hodiny.

12345...26...47...68

Autor:Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:5.6.2011
Shlédnutí:4584x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:u770SW,S770SW Expozice:1/13
Datum porízení:2011:06:05 11:49:38 Clona:f/4.0
Ohnisková vzdálenost:913/100 ISO:200

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.