Krůtí prsa s chřestem z pomalého hrnce

Krůtí prsa, chřest, sušená šunka, citron, tamari (zdravá sojovka), pikantnější koření.

Plátky krůtích prsou pokapeme citronem, kapkou tamari a rozetřeme, poté posypeme troškou pikantního koření, já jsem použila Aglio peperoncini od Antonína. Plátky dáme do pomalého hrnce, podlijeme troškou vody a dáme pomalit. Chřest si oloupeme, necháme hlavičky, pořádně opláchneme a poté vždy několik kousků spojíme sušenou šunkou. Připravené svazky chřestu dáme na maso asi 45-60 minut před koncem pomalení. Celkově jsem pomalila 2 hodiny na high a 1 hodinu na low v hrnci Rival 3,5 l.

Jako přílohu jsem použila zeleninový salát z rajčátek a okurky, podávaný v mističce z římského salátu.

1234567...27...47...68

Autor:Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:15.5.2011
Shlédnutí:2169x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:u770SW,S770SW Expozice:1/40
Datum porízení:2011:05:15 11:33:11 Clona:f/4.0
Ohnisková vzdálenost:913/100 ISO:200

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.