Ovocné opojení

Jemný piškot dle Zorky: 3 vejce, 3 lžíce cukru, 3 lžíce polohrubé mouky, 2 lžíce oleje a trocha prášku do pečiva.Bílky si ušleháme dotuha se špetkou soli. Žloutky ušleháme s cukrem do husté hmoty, zašleháme olej, mouku s práškem do pečiva a nakonec tuhý sníh z bílků. Tvarohový krém: 200g tvarohu, cukr dle chuti a téměř ušlehaná šlehačka ( Rama) v celkové váze 500g. Vše spojit a zašlehat připravený ztužovač Lilly s citrónovou příchutí dle návodu ( 120ml vody a 100g ztužovače) nebo můžeme použít ztužovač za studena od Otkera a použijeme dle návodu. Poklademe ovocem - zde použity kompotované broskve a maliny. Želé je ze šťávy z kompotu a plátkové želatiny dle návodu. Dozdobeno ušlehanou rostlinnou šlehačkou (Ramou ke šlehání) s trochou cukru.


Autor:itty - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:9.5.2011
Shlédnutí:1059x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.