kuře na pomerančích s jogurtem

kuře naporcovat, osmažit na oleji (másle) po všech stranách dozlatova, poté dát kuře mimo a do kastrolu, kde se smažilo dát osmažit nahrubo nakrájenou cibuli, když je dozlatova, přidat česnek, potom vrátit kuře (osolit, opepřit, koriandr), dát deci vody a šťávu z jednoho pomeranče, přiklopit a dát péct do trouby na 180 stupňů. Potom jsem poklici dala pryč a nechala péct bez poklice. Když je hotovo, kuře vyndat a omáčku zahustit bramborovým škrobem smíchaným s 200 ml jogurtu a vodou dle potřeby. Na ozdobu se dává do omáčky oloupaný a odblaněný pomeranč, já dala zase pouze šťávu z pomeranče a tím kuře polila. Jako přílohu jsem dala opečené brambory sypané provensálským kořením, v originál receptu se zdobí čerstvým koriandrem


Autor:Demoniaque - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:30.4.2011
Shlédnutí:989x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DMC-FZ5 Expozice:10/600
Datum porízení:2011:04:30 12:05:17 Clona:f/3.2
Ohnisková vzdálenost:96/10 ISO:200

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.