květákové hřebeny po arabsku

do osolené vody dát vařit květák, napolo vařený dát okapat a pak podélně rozkrojit. Každý "hřeben" okořenit pepřem, kmínem, koriandrem (já ho vůbec nesehnala, použila jsem koření Adžika, která koriandr obsahuje). Připravit kynuté těstíčko: lžička droždí, půl lžičky cukru, hrnek vlažné vody, lžíce hladké mouky-nechat vzejít kvásek, potom zašlehat jedno vejce a přidat hl. mouku, aby bylo hustší těstíčko, přidat sůl, koriandr, česnek. Květák namočíme do těstíčka a dáme smažit. Podáváme s brambory a bílým jogurtem(jogurt, sůl, česnek, pepř, koriandr)


Autor:Demoniaque - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:28.4.2011
Shlédnutí:942x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DMC-FZ5 Expozice:10/600
Datum porízení:2011:04:28 12:42:44 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:60/10 ISO:200

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.