slovenské pagáčky

mňamkatozní záležitost Tak recept by byl... Pagáčky 1/2 kg polohr.mouky 1 vajco 25g droždí-já dala3/4 kostky mraženeho 1 kysaná smetana, 1lžička soli, 1lžička cukru, cca 3 dcl škvarků menších trochu mlíka- tj 100ml cca třeba přidavat po troškách zadělat rychle těsto, dát zchladit do lednice po cca hodině vyválet na třikrát přeložit a toto opakovat aspon 2x. Já si to skrátila- sem těsto flákla na mrazak po půl hodinách... pak vyválet plát cca 8mm vykrajovat kolečka minimalně 4cm, nechat hodinku spočnout, pomazat vejcem posypat solí event. kmínem. péct na 180+- dobrotka je to ale papat čerstvéééééé

123456...20...34...49

Autor:aja-andrejka - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:27.4.2011
Shlédnutí:1225x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DMC-FS6 Expozice:10/600
Datum porízení:2011:04:27 20:36:23 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:55/10 ISO:100

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.