Jehněčí s olivami

Jehněčí s olivami v pomalém hrnci: 1 kg jehněčího masa | palice česneku | 240 g černých oliv bez nálevu | 2 cibule | 2 lžíce kaparů |2 lžičky kmínu mletého | 1 lžička koriandru mletého | 600 ml červeného vína | 2,5 cm zázvoru čerstvého nebo posypat sušenýn mletým| sůl | pepř Na dno pomalého hrnce dejte cibuli, na ni stroužky česneku, lehce osolené a opepřené maso, posypte kořením a nastrouhaným zázvorem.Do hrnce přidejte olivy a kapary a vše polijte vínem. Vařte zakryté na LOW 8-12 hodin nebo na HIGH asi polovinu této doby. Lépe je ale vařit na nižší stupeń a delší dobu, jídlo je potom chutnější.Já měla plátky,vařila jsem na LOW 4 hod.Šťávu jsem zahustila zakysanou smetanou.


Autor:borovec - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:3.4.2011
Shlédnutí:618x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:VLUU L110, M110 / Samsun Expozice:1/60
Datum porízení:2011:04:03 14:20:12 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:63/10 ISO:100

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.