Fazolovo-cizrnový guláš z pomalého hrnce

Fazole, cizrna, kukuřice, cibule, česnek, lžička olivového oleje, rajčatové pyré, tamari (zdravá sojovka), koření, bylinky, voda. Pokud solíte tak ještě sůl.

Předem si namočíme fazole a cizrnu, já namočila večer a nechala přes noc, celkem nějakých 12 hodin. Fazole a cizrnu slijeme a propláchneme a dáme do pomalého hrnce, přidáme kukuřici, nakrájený česnek, cibuli orestovanou na olivovém oleji, rajčatové pyré, vodu, tamari, koření a bylinky a pořádně promícháme. Množství vody je dle toho jak chcete hustou směs, já dělala opravdu hustou jen s troškou sosu. Dáme pomalit, u mě v hrnci Bionaire Rival 3,5l na high 4 hodiny.

Podávala jsem s upařeným bulgurem.


Autor:Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:27.2.2011
Shlédnutí:2794x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:u770SW,S770SW Expozice:1/3
Datum porízení:2011:02:26 12:56:31 Clona:f/4.0
Ohnisková vzdálenost:913/100 ISO:200

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.