Bezlepkové preclíky

Suroviny:250ml mléka 50g másla 1 vejce 1/2 lžičky soli 500g Jizerky 1/2 čerstvého droždí Nastavení pekárny: Program Těsto Postup:Těsto propracujeme nejlépe na silikonovém vále,těsto se nelepí a nemusí se podsypávat(krásně se tvaruje)umotané preclíky,naskládáme na plech s pečícím papírem a necháme kynout pod utěrkou 30-40 minut.Pak pomašlujeme žloutkem,posypeme hrubou solí a dáme péct do vyhřáté trouby.Pečeme při cca 180C / 15-20 minut.Hotové preclíky ihned sundáme z plechu na mřížku. Já udělala pár větších v ruce a pak zbytek s vykrajovátkem jde obojí perfektně.....


Autor:sonetaj - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:24.2.2011
Shlédnutí:1153x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:SAMSUNG ES55,ES57 / VLUU Expozice:1/45
Datum porízení:2011:02:24 14:36:25 Clona:f/3.2
Ohnisková vzdálenost:63/10 ISO:200

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.