kváskový pšeničnožitný chléb - podle Rehek

280g kvásku,280ml vody,110g žitné chlebové mouky,200g pšeničné chlebové mouky, 70g hladké mouky,70g plnohodnotné mouky pšeničné. 2 lžičky soli,kmín a já dala ještě semínka. Zaděláno v pekárně,necháno v pekárně 40minut,pak propracované a dané do nádoby od pomalého hrnce kde kynul 3,5 hodiny. Po té dáno do studené trouby,nastavena teplota na 220°C,20 minut a pečeno při této teplotě,pak snížena na 190°C a dopečeno ještě 40 minut.


Autor:tissue - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:19.2.2011
Shlédnutí:747x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.