Bulgur rizoto s robi a mořskou řasou

Bulgur, robi maso, mořská řasa Arame, zelenina, jarní cibulka, lžička olivového oleje, tamari (zdravá sojovka), koření.

Bulgur jsem si s troškou tamari a koření dala upařit do páry. Mořskou řasu jsem na 10 minut namočila a potom s kapkou tamari uvařila, asi 20-25 minut. Na keramické pánvi jsem si na lžičce olivového oleje orestovala robi, zeleninu (hrášek, mrkev, kukuřice) a jarní cibulku, ochutila troškou tamari a koření, poté přimíchala uvařenou Arame a upařený bulgur, pořádně promíchala a ještě minutku za stálého míchání restovala. Případně si ještě dochutíme.

Podávala jsem s troškou domácího pickles (nakvašená zelenina) a celé posypala troškou jarní cibulky. Bylo to opět lehké a moc dobré :))


Autor:Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:18.2.2011
Shlédnutí:2102x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.