Tempeh se žampiony a špaldovou tarhoňou

Tempeh (marinovaný), žampiony, lžička olivového oleje, voda, tamari (zdravá sojovka), koření, špaldová tarhoňa, kousek brokolice, jarní cibulka na posyp.

Tempeh jsem nakrájela na plátky, žampiony oloupala a také nakrájela na plátky. Na keramickou pánev jsem si dala lžičku olivového oleje a na něm dala restovat žampiony, po chvilce podlila asi 2 lžícema vody, přidala pár kapek tamari a trošku koření a restovala do měkka a vypečení vody, poté jsem žampiony odhrnula na polovinu pánve a na druhou jsem položila plátky tempehu a nechala opéct. Podávala jsem s troškou špaldové tarhoni a kouskem brokolice upařené v páře. Celé jsem na talíři posypala jarní cibulkou.

Výborné, pestré a tempeh byl úžasně křupavý :))


Autor:Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:14.2.2011
Shlédnutí:1301x
Body:9.97
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.