Rizoto s tofu a mořskou řasou

Rýže basmati, Tofu s řasou, Mořské řasy Arame, Žampiony, menší cibule, lžička olivového oleje, troška tamari (zdravá sojovka), troška koření a bylinek dle chuti. Řapíkatý celer na posypání.

Hrst řasy Arame si na 10 minut namočíme, poté slijeme, propláchneme a dáme do vody s pár kapkama tamari vařit asi 20 minut. Rýži si upaříme v páře. Na pánvi si na lžičce olivového oleje orestujeme na jemno nakrájenou cibulku, když začne zlátnout tak přidáme tofu nakrájené na kostičky a chvilku restujeme a promícháváme, přidáme žampiony a opět orestujeme, přidáme zcezené uvařené řasy Arame, upařenou rýži, dochutíme troškou tamari, kořením a bylinkami a vše pořádně promícháme. Podáváme posypané na jemno nakrájeným řapíkatým celerem.

Jednoduché a opravdu moc moc dobré a zdravé :)


Autor:Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:10.2.2011
Shlédnutí:1659x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.