Pangas s camembertem na jehle

Pangas s camembertem na jehle 1 porce – 1 627 kJ B 31,71g S 31,07g T 15,04g Pangasius 130g (403 kJ) Paprika červená 30g (36 kJ) Cibule 20g (37 kJ) Camembert (Polsek SP) 45g (664 kJ) Brambory 150g (497 kJ) Pangase nakrájíme na 5 stejných kostek, připravíme si po 4 kouscích papriku, cibuli a sýr. Rybu okořeníme oblíbeným kořením, já použila grilovací, potom vše střídavě napichujeme na jehlu, pevně omotáme alobalem a dáme péct do trouby předehřáté na 250st. cca 30min. Jako přílohu podáváme vařené brambory.


Autor:Peggy09 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:30.1.2011
Shlédnutí:616x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:Canon PowerShot A430 Expozice:1/60
Datum porízení:2011:01:30 13:24:38 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:5400/1000 ISO:

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.