1523. celožitný - celokváskový chléb

opět stejná klasika u nás, jen tentokrát jsem zkusila s třtinovou nerafinovanou melasou, chlebík má díky melase trošku tmavší barvu a krásně kynul

všechny suroviny jsem smíchala a umíchala těsto, nechala 1 hodinu odpočívat, poté zformovala do formy a nechala kynout, měla jsem chladno tak to trvalo asi 4 hodiny, poté jsem dala péct od studeného startu na 190° 1 hodinu, horní a dolní ohřev, poté 5 minut byl dopečený bez formy


Autor:Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:29.1.2011
Shlédnutí:1017x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.