Kuřecí pěti vůní se zeleninou a cizrnou z pomalého hrnce

Kuřecí prsa, cizrna, zelenina dle naší chuti (zde mražená asijská směs z Lidlu), koření pěti vůní, tamari (sojovka), med, sezamová semínka.

Cizrnu si přes noc namočíme, aby nabobtnala. Kuřecí prsa si očistíme a připravíme na plátky, zvrchu několikrát nařízneme a poté trošku okořeníme z obou stran kořením pěti vůní. Do pomalého hrnce si dáme zeleninovou směs, zcezenou cizrnu, trošku okořeníme kořením pěti vůní, přidáme lžíci tamari, dvě lžíce vody a vše pořádně promícháme. Na směs poklademe připravené kuřecí plátky. V mističce si smícháme 1 lžičku medu s 1 lžičkou tamari a touto směsí zvrchu potřeme kuřecí plátky, pořádně i do nářezů, poté posypeme sezamem. Dáme pomalit, u mě 3 hodiny na high v hrnci Kenwood 6,5 l.


Autor:Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:24.1.2011
Shlédnutí:2077x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:u770SW,S770SW Expozice:1/6
Datum porízení:2011:01:24 12:59:23 Clona:f/4.0
Ohnisková vzdálenost:913/100 ISO:200

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.