Špaldové rizoto s tempehem

Špaldová tarhoňa, směs zeleniny (zde mražená směs hrášek, mrkev,kukuřice), uzený tempeh, koření a bylinky.

Na keramické pánvi nasucho opražit špaldovou tarhoňu až začne dostávat barvu, udělá nám krásné mramorování, opatrně zalijeme vroucí vodou a promícháme, přidáme koření a bylinky a za stálého míchání asi minutu necháme probublat, poté přidáme rozmraženou zeleninovou směs, promícháme, přiklopíme a vypneme, necháme 5 minut přiklopené. Odklopíme a promícháme, to už bude tarhoňa měkkounká a nebude v pánvi voda, přidáme na kostičky nakrájený tempeh, promícháme a přiklopíme ještě na pár minutek bez vaření, aby se tempeh prohřál.

zdravé, rychlé, jednoduché a moc dobré a voňavé :))


Autor:Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:16.1.2011
Shlédnutí:1121x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.