Rýžovač

Konečně! Skvělá rýže kdykoliv si vzpomenete. S rýžovačem snadno a rychle připravíte většinu druhů rýže bez zbytečného nepořádku kolem. Díky jedné nádobě, která slouží na přípravu i servírování, ušetříte čas, energii a prostor ve vaší kuchyni. -RYCHLE, CHUTNĚ, BEZ HLÍDÁNÍ UVAŘIT RÝŽI -JEDNODUŠE -UVAŘENÁ V MIKROVLNCE V RÝŽOVAČI Hlavní výhodou rýžovače je jedinečný dvojitý poklop, který zabezpečuje sběr nahromaděné přetékající pěny do prohlubně tvaru koblihy v horním poklopu a její odvod zpět do vložky poklopu. Použití v mikrovlnné troubě: Naplňte rýžovač rýží a pak vodou, nepřekročte rysku označující maximální hladinu Na rýžovač položte dělící mřížku, přičemž strana s úchyty směřuje nahoru Nakonec přiklopte víkem a zacvakněte ucha pod úchyty Tipy: Rýži napřed opláchněte Použijte studenou vodu Pokud vaříte rýži v osolené vodě, připočítejte 2 - 4 minuty na dobu vaření za každou lžičku soli Uvařenou rýži nechte před podáváním 5 minut stát Doporučená množství vody a rýže pro 4 osoby: Bílá rýže bez soli - 300 ml zrna – 500 - 600 ml vody - průměrná doba vaření na plný výkon mikrovlné trouby: 8-12 minut. A JE HOTOVO!!!!!!Konečně! Skvělá rýže kdykoliv si vzpomenete. S rýžovačem snadno a rychle připravíte většinu druhů rýže bez zbytečného nepořádku kolem. Díky jedné nádobě, která slouží na přípravu i servírování, ušetříte čas, energii a prostor ve vaší kuchyni. POPIS VÝROBKU: Rýžovač vám usnadní vaření v několika ohledech. Jednoduše naplníte surovinami, bezpečně uzavřete a vložíte do mikrovlnné trouby. Při nastavení trouby na střední výkon není třeba rýži v průběhu kontrolovat, míchat nebo měnit výkon trouby. Nádoba slouží též na servírování a tím vám ušetří další nádobí.


Autor:yvetaa - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:11.1.2011
Shlédnutí:2724x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.