Na myšlienku pridať do oškvarkových pagáčikov bryndzu ma priviedol tento receptík domacipekarny.dama.cz/ recept.php?r=7373. Ja som z neho využila len ten nápad. Ingrediencie na cesto: 500 g hladkej múky, 200 g kyslej smotany, 1 čajovú lyžičku kryštálového cukru, 42 g droždia, 1 čajovú lyžičku soli, 125 g bryndze, 150 - 170 ml mlieka, 3 žĺtky. Okrem toho potrebujeme 200 g pomletých oškvarkov, 100 g bravčovej masti, tvrdý syr na strúhanie na posyp, vajíčko na potretie. Fotopostup mám tu: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36223
Autor: | Medovnicek - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz | ||
Datum: | 9.1.2011 | ||
Shlédnutí: | 821x | ||
Body: | 10.00 | ||
Kategorie: | 1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty | ||
Fotoaparát: | FE100,X710 | Expozice: | 1/30 |
Datum porízení: | 2011:01:09 17:42:54 | Clona: | f/3.0 |
Ohnisková vzdálenost: | 620/100 | ISO: | 125 |