Lasaně z pomalého hrnce - nemaj chybu!! Ty z trouby se jim nevyrovnaj!!

Na dno pomaláčku jsem dala lasaně, na ně bešamel: 50.g.másla + 50.g.hladké mouky - udělat jíšku, po chvíli zalít 1/2 litrem mléka, míchat aby nebyly hrudky. Ochutit solí a strouhnutým muškátovým oříškem. Na bešamel jsem dala zase lasaně, na ně boloňskou omáčku, lasaně, boloňskou omáčku, lasaně a navrch bešamel + poklást goudou. Pomalit na Low 3. hodinky. Jsou prostě úžasný!! Aby mi z poklice na ně nekapala voda, obložila jsem hrany pomaláčku kuchyňskýma utěrkama a dala na to poklici - voda se tím pádem vsakovala do utěrek a netekla ze stran do pomaláčku na lasaně :)


Autor:Alma.. - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:9.1.2011
Shlédnutí:1792x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:EX-Z29 Expozice:3/10
Datum porízení:2011:01:09 12:14:15 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:6200/1000 ISO:200

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.