Pikantní nudličky / sojové /-připraveno v tlakovém hrnci

Tento pokrm nemusí být jen ze sojového masa.Zrovna tak můžete použít maso kuřecí či vepřovou kýtu...Ale mohu vám zaručit, že i za použití sojového masa, tato úprava je tak chutná, že i odpůrci sóji- jako takové - musí uznat, že je to opravdu jedlé i lahodné..TAK A KDO MÁ SÓJU RÁD- MŮŽE SI JI SE MNOU DÁT...Tuto je recept: 40 gr sojových nudlíček/ nebo 300 gr kuřecího či libového vepřového masa, ale klidně to může být i pravá hovězí roštěná či svíčková.../400 gr zeleninového leča bez klobásy,1 pol.lžíce oleje,1 menší cibule,3 pol.lžíce kečupu, 1 pol.lžíce sojové omáčky, 1/2 kostky masoxu,1 feferonka / nemusí být/5 stroužků česneku, sůl, vegeta, bílý pepř Postup: Na oleji lehce do růžova osmahnutou cibulku nasypeme sojové nudličky/ případně maso/,,zalijeme 2dcl vody, přidáme masox, soj.omáčku a trochu vegety a hrnec uzavřeme a necháme vařit asi 20-30 minut.Poté hrnec otevřeme,vsypeme lečo,nasekanou feferonku,kečup,drcený česnek případně dochutíme solí a pepřem.Hrnec uzavřeme a opěr vaříme asi 10-15 minNezahušťujeme.Podáváme s rýží, brambory či těstovinou.Z uvedeného množství jsou 3-4 porce velice chutného pokrmu a zanedbatelné kalorické hodnoty. Tento pokrm můžeme dobře připravit i hrnci pomalém, kde vložíme všechny suroviny naráz- nezapomeneme cibulku ovšem osmahnout, a příprava v něm trvá asi 5 hodin na LOW.Nebo taky klasicky a tuto úpravu sojového masa najdete u mého podobného receptu s názvem " Africké mňam" na mých stránkách zde


Autor:hekute - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:8.1.2011
Shlédnutí:1341x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DSC-P73 Expozice:10/80
Datum porízení:2011:01:08 16:20:18 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:60/10 ISO:100

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.