Testovací chlebík č.4 aneb 1562. Úplně obyčejný

Recept zcela stejný jako ZDE, ale místo cukru melasa

Postup:
smíchat bez soli, 30 minut autolýza
vmíchat sůl, "francouzské hnětení" 50-100x, dát do vymazané přikryté mísy kynout
během kynutí 4x přeložit na třetiny v 15 minutových intervalech
pak kynout ještě 1 hodinu na lince (21°C) + 20 hodin lednice (6°C)
vytvarovat do ošatky a kynout v teple (26°C) asi 2 hodiny

Popis malých fotek zleva:
1) konzistence těsta po prvním smíchání
2) konzistence těsta po posledním přeložení
3) vykynutý a naříznutý chléb na lopatce


Autor:kolobezka1. - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:21.12.2010
Shlédnutí:1503x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát: Expozice:
Datum porízení:2010:12:21 21:28:48 Clona:
Ohnisková vzdálenost: ISO:

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.