Testovací chlebík č.3 aneb 1562. Úplně obyčejný

Kvásek: 100g celozrnná žitná + 100g voda

Těsto:
200g bílá hladká + 150g celozrnná pšeničná + 50g celozrnná špaldová + 260g voda
olej, cukr, sůl, kmín

Popis malých fotek shora dolů:
1) konzistence těsta po hnětení
2) těsto před uložením do lednice
3) těsto po vyndání z lednice
4) konzistence těsta před tvarováním
5) nakynutá chléb v ošatce
6) upečený


Autor:kolobezka1. - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:21.12.2010
Shlédnutí:1841x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát: Expozice:
Datum porízení:2010:12:21 20:59:48 Clona:
Ohnisková vzdálenost: ISO:

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.