147. S bramborami podle Luci007

Pro ty, kdo budou péct z jiné dávky než 500g, tak původní recept vychází přibližně takto:

Kvásek:
24% žitná chlebová mouka
24% voda

Těsto:
36% mléko (mléko s vodou)
44% hladká pšeničná
14% chlebová žitná
10% celozrnná pšeničná
8% špaldová
20% vařené strouhané brambory

Poznámka: na fotce je použitý hustější kvásek a špaldová nahrazena celozrnnou pšeničnou
Pečeno přikryté na studený start 50 minut 230°C, pak vyklopené přímo na mřížce 10 minut 200°C


Autor:kolobezka1. - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:15.12.2010
Shlédnutí:1021x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát: Expozice:
Datum porízení:2010:12:15 20:58:50 Clona:
Ohnisková vzdálenost: ISO:

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.