Testovací chlebík od kolobezka1

V receptu jsem nahradila 100g hladké mouky hladkou pšeničnou chlebovou a přidala jsem 2 PL lněných semínek. Vody cca 240ml. Nejprve program těsto v pekárně, celý, tj.1,5 hod. Pak propracován a dán kynout do římáku (2,5l), zde kynul 3,5 hodiny pod folií. Po nakrojení střídka měkká a vláčná. Kůrka tenčí, křupavá i druhý den. Je výborný.


Autor:Ivča69 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:5.12.2010
Shlédnutí:1119x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DMC-TZ5 Expozice:10/300
Datum porízení:2010:12:05 20:52:49 Clona:f/3.3
Ohnisková vzdálenost:47/10 ISO:100

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.