Krkovici v celku opláchneme, pořádně potřeme hořčicí, posypame pikantním kořením (já použila Aglio a Nasi goreng od Antonína) a pořádně přimačkáme na maso, poté přendáme do pomalého hrnce. Přidáme celé neoloupané a pořádně umyté brambory, které trošku okořeníme. Pokud solíte tak si maso i brambory osolte, u nás nesolíme. Podlijeme troškou vody a dáme pomalit. Pomalila jsem v hrnci Kenwood 6,5 l na high 4,5 hodiny.
masíčko bylo tak měkkoučké, že se nedalo krájet na plátky, je výborné a přitom stále šťavnaté. Brambory jsem na talíři nakrojila a do řezu dala lžíci zakysané smetany :)
Autor: | Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz | ||
Datum: | 23.11.2010 | ||
Shlédnutí: | 3485x | ||
Body: | 10.00 | ||
Kategorie: | 1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty | ||
Fotoaparát: | u770SW,S770SW | Expozice: | 10/20 |
Datum porízení: | 2010:11:23 15:00:04 | Clona: | f/4.0 |
Ohnisková vzdálenost: | 913/100 | ISO: | 200 |