Krkovice s bramborem z pomalého hrnce

Krkovici v celku opláchneme, pořádně potřeme hořčicí, posypame pikantním kořením (já použila Aglio a Nasi goreng od Antonína) a pořádně přimačkáme na maso, poté přendáme do pomalého hrnce. Přidáme celé neoloupané a pořádně umyté brambory, které trošku okořeníme. Pokud solíte tak si maso i brambory osolte, u nás nesolíme. Podlijeme troškou vody a dáme pomalit. Pomalila jsem v hrnci Kenwood 6,5 l na high 4,5 hodiny.

masíčko bylo tak měkkoučké, že se nedalo krájet na plátky, je výborné a přitom stále šťavnaté. Brambory jsem na talíři nakrojila a do řezu dala lžíci zakysané smetany :)


Autor:Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:23.11.2010
Shlédnutí:3485x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:u770SW,S770SW Expozice:10/20
Datum porízení:2010:11:23 15:00:04 Clona:f/4.0
Ohnisková vzdálenost:913/100 ISO:200

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.