Kynuté bochánky s mletým masem

Masová příloha k bochánkům: 0,5kg mletého vepřového masa, 2 větší cibule, sůl, bílý pepř, trochu mletého zázvoru / nemusí být/,sojová omáčka, olej, 1pol.lžíce solamylu Cibuli jemně nakrájíme, osmahneme do růžova na oleji, přidáme mleté vepřové maso, opečeme, podlijeme asi 1,5 vody - nebo vývaru , máme-li- podusíme cca asi 15-20 minut.Ochutíme solí, pepřem, sojovou omáčkou, zahustíme solamylem rozmíchaným ve vodě a stáhneme z ohně.Jako další přílohu jsem volila vařenou zeleninu v páře.Bylo to vynikající a lehké ,nicméně syté jídlo.


Autor:hekute - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:14.11.2010
Shlédnutí:1961x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DSC-P73 Expozice:10/300
Datum porízení:2010:11:14 17:36:30 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:60/10 ISO:320

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.