Dušené hovězí z pomalého hrnce

do pomalého hrnce dáme hovězí plec nakrájenou na větší kousky, drobnější celé oloupané cibule, oškrábanou mrkev nakrájenou na větší kousky, koření a sůl dle chuti, lžíci sojovky, lžíci másla, 100 ml vody, pořádně promícháme a dáme pomalit na low, nejlépe přes noc. Má se dělat pomalu a dlouho, masíčko má držet pohromadě, ale na talíři po zajetí vidličkou do masa se má maso samo rozdělit. Dělala jsem v hrnci Kenwood 6,5l na low přes noc cca 9 hodin, opět jsem nesolila.

na foto chlapská porce, mňamka :)


Autor:Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:7.11.2010
Shlédnutí:2588x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.