Celožitný - celokváskový chlebík .1523.

je naprosto vynikající, lehoučký, není vůbec hutný, rozplývá se v puse :) rozkrojený po 13 hodinách od upečení, příště nechám odležet 24-36 hodin

jinak mojí chybou mi na povrchu při kynutí popraskal, díky tomu je i maličko propadnutý po vychladnutí, dneska to napravím, peču znovu :))

nechá se udělat i v domácí pekárně, jen si člověk vždy pustí na chvilku hnětení, pak vypne a potom na konci jen pečení na 1 hodinu na střední velikost i barvu.

mé velké díky patří kolobezka1. , která mi dala spousty rad ohledně mouky, kvásku a pečení chlebíku a jeho odležení, postup který je u fotky vlastně vychází od ní, já jsem ho jen rozepsala jak jsem dělala přesně já :)) třeba to někomu pomůže a také vyzkouší


Autor:Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:30.10.2010
Shlédnutí:1286x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.