Kváskový koláč

Dobrý, nadýchaný, ale přesný recept a poznámky ještě doladím.

Zatím jen stručně:
Kousek žitného kvásku nastaven ve 2 krocích celozrnnou pšeničnou moukou
Předkvašná mouka 30%
Cukru tak 15-20%
Tuk 12-15%
Lepší je šťavňatější náplň nebo alespoň nechat koláč do druhého dne trochu zvlhnout v igelitu.


Autor:kolobezka1. - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:27.10.2010
Shlédnutí:1175x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DMC-LS80 Expozice:10/130
Datum porízení:2010:10:24 14:46:20 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:55/10 ISO:400

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.