Sójové plátky na zelenině z pomalého hrnce

chtěla jsem vyzkoušet sójové maso v pomalém hrnci a udělat zdravější obídek, podařilo se, bylo to super, sója byla úžasně měkkoučká a šťavnatá :))

Sójové plátky dáme 5 minut povařit do vroucí vody s troškou soli a koření (zde pepř, kurkuma, zázvor), poté scedíme. Brambory i se slupkou pořádně kartáčkem omyjeme a nakrájíme na silnější plátky a naskládáme na jednu stranu pomalého hrnce. Na druhou stranu pomalého hrnce nasypeme zmraženou zeleninovou směs jakou máme rádi (zde farmářská směs z lidlu - mrkev, hrášek, kukuřice, žampiony, malé cibulky). Brambory i zeleninu lehce okořeníme (já jsem posypala směsí rattatoulie od antonína). Na zeleninu, případně i brambory, naskládáme připravené sójové plátky, můžeme tyto také ještě lehce posypat kořením a dáme pomalit. Pomalila jsem v Kenwoodu 6,5 litru na high 3 hodinky.


Autor:Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:18.10.2010
Shlédnutí:2825x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.