Pečená či grilovaná žebra

2 kg žeber, na marinádu - 2 stroužky česneku, 60ml pom. šťávy, 60ml jabl. octa, 125 protlaku z rajčat, 2cm zázvoru, 125 g medu, 2 lžíce worchesteru, 60 ml sojové omáčky. Žebra potřít marinádou a nechat 24 hodn uležet v chladu. Já občas polila marinádou. Pekla jsem cca 1 hodinu na 180 stupňů. Je to příjemná změna.


Autor:xany - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:8.10.2010
Shlédnutí:1223x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:X450,D535Z,C370Z Expozice:623993/100
Datum porízení:2010:10:08 17:51:03 Clona:f/2.9
Ohnisková vzdálenost:580/100 ISO:128

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.