0155- francouzské bagety

Jsou vynikající - jen jsem zadělávala z menšího množství , abych je měla jen na jeden - ten menší - bagetový plech..Tak teda - 500 gr hladké mouky, 260 ml vody, 1KL soli, 1KL cukru, 2 KL medu, 1/3 droždí..Byly to 4 bagety každá o váze asi 200 gr..


Autor:hekute - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:22.9.2010
Shlédnutí:3352x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DSC-P73 Expozice:10/300
Datum porízení:2010:09:22 14:45:18 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:60/10 ISO:160

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.