Kořeněný plátek s fazolkovou peřinkou z pomalého hrnce

Na dno pomalého hrnce jsem dala lžičku másla, jednu nakrájenou jarní cibulku, 6 nakrájených stroužků česneku, dvě lžíce bílého vína, 2 lžíce vody. Na jednu polovinu dna jsem naskládala malé, oloupané a nakořeněné brambory. Na druhou polovinu dna jsem naskládala hodně okořeněné vepřové plátky, ale můžeme použít jakýkoliv jiný druh masa, na každý plátek jsem položila připravené fazolky. Ty jsem si připravila rychle a jednoduse tak, že jsem vždy položila pruh šunky, na ní pruh tvrdého sýra, napříč jsem položila pět zmražených zelených fazolek a srolovala. Pomalila jsem na low 3,5 hodiny, vše bylo úžasně měkkoučké a všichni se oblizovali :))


Autor:Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:19.9.2010
Shlédnutí:1599x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.