Bylinkové drůbeží plátky

Bylinkové drůbeží plátky z PH 4 plátky drůbežího masa, olivový olej, tymián, libeček, rozmarýn, saturejka, kmín, sůl,citónový pepř, cibule, česnek, brambory Do hmoždíře dáme olej, čerstvý tymián, libeček, rozmarýn, saturejku, sůl a drtíme na pastu.Plátky masa mírně naklepeme, potřeme pastou a dáme do lednice uležet. Mezitím oloupeme brambory, nakrájíme na kolečka, dáme do nádoby PH, přidáme 2 lžíce oleje, drcený česnek, cibuli na kolečka, pepř, sůl a špetku tymiánu. Promícháme, položíme na ně připravené marinované plátky, zapneme na LOW a necháme dělat 5 hodin.


Autor:Petty01 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:16.9.2010
Shlédnutí:768x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.