Milé čtenářky, milé Dámy,
Diskuse zůstanou! Přesvědčily jste nás. Jsme překvapení, jak moc je máte rády. Diskuse získají novou, jednodušší podobu. Ty stávající však musíme zrušit, tedy všechna diskusní fóra na diskuse.dama.cz včetně všech jeho podstránek a uživatelských účtů. Pokud nechcete přijít o obsah, který jste zde uveřejnily, prosíme, abyste si jej stáhly. Více informací v tomto článku.

Děkujeme za pochopení,
vaše redakce.

zelňák 1503

Kysané zelí - množství z jedné zavařovací sklenice, vodu slijeme, zelí pokrájíme na menší kousky. Do pekárny: 250ml mléka, 100ml oleje, 1 vejce, 2 lžičky soli, 350g polohrubé mouky, pokrájené zelí, 1/2 kostky (21g) čerstvého droždí, posypat trošku cukrem, program Těsto. (Dáváme všechno najednou, i zelí). Vznikne řídké těsto, které po vykynutí rozprostřeme na plech s pečícím papírem, dáme péct. Připravíme si olej smíchaný s několika rozdrcenými stroužky česneku a touto směsí potřeme zelňák až když začne růžovět, těsně před dopečením - ne dříve, aby česnek nezhořkl. Pekla jsem na 180°C na horkovzduch do růžova.


Autor:Betyyna - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:15.9.2010
Shlédnutí:1558x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.