Telecí panenka na cibulce z pomalého hrnce

Telecí panenku omyjeme, nakrájíme na špalíčky podle velikostí porce jakou chceme, nožem uprostřed uděláme kříž, prstem roztáhneme a vložíme do otvoru kousek pikantní klobásky, a celé nakořeníme. Na dno pomalého hrnce dáme lžičku másla, lžíci bílého vína, jednu nakrájenou cibulku (rozkrojenou na půlku a nakrájenou na proužky), lehce jí okořeníme, na ní dáme na jednu stranu celé okořeněné brambory a na druhou stranu připravené špalíčky masa. Pomalila jsem na high 3 hodiny :)) vše bylo úžasně měkkoučné. Je to jednoduché a výborné, lze použít jakékoliv maso a to i bez prošpikování.


Autor:Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:4.9.2010
Shlédnutí:2110x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.