semifreda

různé formičky na zákusky semifredo


různé tvary na výrobu domácích zákusků.


Upečeme piškot, necháme vychladnout a formičkou na semifreda vykrájíme různé tvary tak, aby těsto zůstalo na dně formičky.
Na korpus dáme lžičkou nebo trezírovacím sáčkem náplň, krém nebo šlehačkovou hmotu a kartou povrch zarovnáme.
Můžeme také dát míň šlehačkové hmoty, na ni libovolné ovoce a zalít ovocným želé. Lze také část šlehačky nahradit pařížskou. Fantazii se meze nekladou. Dáme ztuhnout do lednice nejlépe přes noc.
Pomocí vytlačovače vytlačíme zákusek z formičky.
Můžeme dozdobit šlehačkou, ovocem apod.

1234567...33...59...86

Autor:Anndy - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:23.8.2010
Shlédnutí:3122x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:COOLPIX S220 Expozice:10/140
Datum porízení:2010:08:23 14:11:33 Clona:f/3.5
Ohnisková vzdálenost:74/10 ISO:400

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.