semifreda

čokoládový korpus:Korpus: Ušlehat 6 žloutků s 6 lžícemi cukru a 3 lžícemi oleje. Zvlášť ušlehat tuhý sníh ze 6 bílků a špetkou soli. Do něj zlehka vmícháme žloutkovou směs, dále 5 lžic polohrubé mouky a 4 lžíce kakaa. Upečeme na plechu vyloženém pečícím papírem při teplotě 180 stupňů. Nechat zchladnout.Šlehačka ochucená bílá a pařížská se ztužovačem od Otkera připravovaném zastudena dle návodu.Šlehačky bílé je půl litru a paříské čtvrtlitr. Ozdobíme šlehačkou a čokoládovou ozdůbkou nebo dle své fantazie. Recept je pozměněn oproti originál semifredě tady z webu, kde je i s videopostupem.Moc tímto děkuji za recept.


Autor:itty - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:19.8.2010
Shlédnutí:1929x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.