Řezy stracciatela

Recept je zkopirovany z jedny stranky ale ode me trosku poupraveny.... Piškot: 6 vajec, 120 g cukru krupice, 120 g hladké mouky, 1 prášek do pečiva, 40 g kakaa, 4 PL oleje. Ušlehat bílky s polovinou cukru, žloutky s druhou polovinou šlehat 4 minuty do pěny, přidat olej a ručně zamíchat mouku s práškem do pečiva a prosátým kakaem na střídačku s ušlehanými bílky. Péct asi 15 minut na 180 stupňů. Krém stracciatela: 300 ml bílého jogurtu (Hollandia selský), 2 vanilkové cukry, 500 ml šlehačky, 100 g čokolády,2 ztužovače šlehačky(kdo chce muze dat i želatinovy ztužovač od Dr.Oetkera,ktery tam ma spravne patrit ale ja sem ho nesehnala tak sem koupila dva ztužovače šlehačky. Ušlehat šlehačky s ztužovačema a s vanilkovým cukrem, poté opatrně vmíchat rozmíchaný jogurt. kdo používá želatinový ztužovač tak ať si ho pripravy podle navodu a pak ho smichá s tim pripravenym kremem. Nakonec vmíchat nahrubo nastrouhanou čokoládu. Navrstvit na piškot a nechat ztuhnout v lednici, nejlépe přes noc. Nakonec posypat asi 140 g čokolády na vaření nastrouhané na hrubém struhadle.


Autor:Džem - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:9.8.2010
Shlédnutí:1164x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:FinePix F480 Expozice:10/2500
Datum porízení:2010:08:09 15:56:34 Clona:f/2.7
Ohnisková vzdálenost:460/100 ISO:160

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.