vepřové s kukuřicí a Hermelínem v remosce

typ od Tallu Kuřecí steak na víně z pomalého hrnce

2 plátky vepřových plátků (na řízky) rozpůlíme a naklepeme, okořeníme, dáme do remosky, potřeme plnotučnou hořčicí, zasypeme kukuřicí a cibulí, podlijeme vínem (měla jsem jen červené), dáme trochu oleje a necelou hodinu dusíme. Před koncem dopékání přidáme na plátky nakrájený Hermelín



Autor:Anndy - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:5.8.2010
Shlédnutí:1179x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:COOLPIX S220 Expozice:10/593
Datum porízení:2010:08:05 12:10:13 Clona:f/3.5
Ohnisková vzdálenost:74/10 ISO:96

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.