1486.Venkovské bagety

320 ml vody, 3 lžíce oleje, 400g mouky na domácí chléb (z kauflandu), 50g špaldové mouky, 50g pšeničné celozrnné plnohodnotné mouky, 1 lžíce otrub, 1 lžíce br.kaše v prášku, 2 lžičky soli, 1 lžička drceného kmínu, 1/2 lžičky chlebového koření, 1,5 lžičky sušeného nebo necelá 1/2 čerstvého droždí, 1 lžička třtinového cukru.

Po vykynutí těsto propracujeme, uděláme bagety, ty vlhkýma rukama navlhčíme vodou a oválíme v žitné mouce, poté přendáme na plech a necháme dokynout a poté upečeme

Z těsta můžeme udělat jakékoliv pečivo – bagety, rohlíky, housky, dalamánky, bulky… nebo upéct i chleba :)


Autor:Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:31.7.2010
Shlédnutí:938x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:u770SW,S770SW Expozice:1/4
Datum porízení:2010:07:31 11:32:28 Clona:f/4.0
Ohnisková vzdálenost:913/100 ISO:200

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.