mexické fazole z pomalého hrnce

fazole předem namočit. Nakrájela jsem jednu pikant klobásku, tři špekáčky, jednu kapii a jednu plechovku rajčat loupaných + vodu z namočených fazolí, jen aby se fazole potopily. Vše jsem dala do pomaláčku a nechala pomalit na low přez noc asi 7.hodin. Po sedmi hodinách jsem ochutila trochou kečupu a ostré chilly omáčky + sůl + čerstvé snítky bylinek- oregána, bazalky a rozmarýnky. A ještě bylo potřeba pomalit další skoro dvě hodiny, ale přepla jsem na high, dokud omáčka nezhoustnula. Vůbec jsem nezahušťovala.


Autor:Alma.. - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:16.7.2010
Shlédnutí:1594x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:E66 Expozice:
Datum porízení:2010:07:16 12:43:09 Clona:f/3.2
Ohnisková vzdálenost:49/10 ISO:

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.