Kuřecí roláda z pomalého hrnce

Kuře se vykostí, kůže s masem se roztáne na obdelník, poklade anglickou, sýrem, kuřecí šunkou, položí se na kraj klobáska a zamotá se roláda, provázkem se sváže a dá se do pomalého hrnce. Podlila jsem troškou bílého vína a pořela medovočesnekovou marinádou (2PL medu, 2PL olivového oleje, 3PL sojovky, 1PL vinného octa, 1PL sladké chilli omáčky, sůl). Pomalila jsem přes noc na low, nějakých 6 hodin mi to vyšlo.
podávala jsem s rajčátky s mozzarelkou a upekla ještě houstičky, kdyby měl někdo chuť :) bylo to výborné


Autor:Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:5.7.2010
Shlédnutí:1659x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:u770SW,S770SW Expozice:1/40
Datum porízení:2010:07:05 13:47:37 Clona:f/4.0
Ohnisková vzdálenost:913/100 ISO:200

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.