Recept: Uvaříme hustou mléčnou rýžovou kaši (nejlépe z kulatozrnné rýže). Když je rýže měkká, vmícháme do ní pudink rozmíchaný v jedné smetaně na vaření. Přisladíme dle chuti. Provaříme, aby vznikla hustá hmota. Z této hmoty po částečném zchladnutí tvarujeme namočenými prsty malé šištičky. Necháme v chladu ztuhnout. Na talíři přelijeme jahodovým přelivem a dozdobíme. Inspiraci jsem našla v časopise "Pošli recept".
Autor: | Ivča69 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz | ||
Datum: | 22.6.2010 | ||
Shlédnutí: | 1220x | ||
Body: | 10.00 | ||
Kategorie: | 1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty | ||
Fotoaparát: | 7.40 | Expozice: | |
Datum porízení: | 2010:06:22 21:36:25 | Clona: | |
Ohnisková vzdálenost: | ISO: |