Zákusek z mléčné rýže

Recept: Uvaříme hustou mléčnou rýžovou kaši (nejlépe z kulatozrnné rýže). Když je rýže měkká, vmícháme do ní pudink rozmíchaný v jedné smetaně na vaření. Přisladíme dle chuti. Provaříme, aby vznikla hustá hmota. Z této hmoty po částečném zchladnutí tvarujeme namočenými prsty malé šištičky. Necháme v chladu ztuhnout. Na talíři přelijeme jahodovým přelivem a dozdobíme. Inspiraci jsem našla v časopise "Pošli recept".


Autor:Ivča69 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:22.6.2010
Shlédnutí:1220x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:7.40 Expozice:
Datum porízení:2010:06:22 21:36:25 Clona:
Ohnisková vzdálenost: ISO:

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.