1460.100% žitný - řez

250 g žitného kvasu (hustota asi jako těsto na lívance)
50 ml vody (může se nahradit i pivem)
2 PL oleje
100 g celozrnné žitné mouky
100 g chlebové žitné mouky
1 ČL sladěnky (možno nahradit medem, nebo cukrem)
1 ČL soli
kmín dle chuti
menší 1/4 droždí (pokud je dostatečně zralý kvas není droždí třeba, nebo ho stačí jen 1/8)
Program: celozrnný, nebo vlastní
Pozor těsto nesmí být tuhá nelepivá koule!


Autor:Svetluska78 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:14.6.2010
Shlédnutí:1741x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:SP510UZ Expozice:10/300
Datum porízení:2010:06:14 17:45:45 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:63/10 ISO:100

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.